2018. június 22. ( péntek )
Szolnok
18.5°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Győrben győzelmi kényszer nélkül léphetünk pályára

ICS_1889

Győrben győzelmi kényszer nélkül léphetünk pályára

Folytatódik a pontvadászat a Merkantil Bank Liga NB II-ben. Vasárnap ahhoz a WKW ETO FC Győrhöz látogatunk, mely nagy reményekkel vágott neki az idei bajnokságnak, ám eddigi szereplése (hét mérkőzésből hét pont) elmarad a várakozástól. Kimondva – kimondatlanul feljutás a céljuk. Ám a szezonkezdet nem indult jól Győrben. A tizennegyedik hely minden, csak nem optimizmusra okot adó helyezés arrafelé. Ennek ellenére továbbra is az elitliga áll a vágyak győri központjában.

Mi más is lehet egy olyan klubnál, mely 1960-tól 2015-ig megszakítás nélkül az élvonal tagja volt. Ezen időszak alatt négyszer nyert bajnokságot, kétszer volt ezüstérmes, még hat alkalommal a dobogó alsó fokán végzett, ezért a második legsikeresebb vidéki klub hazánkban.

Mivel mai ellenfelünk 55 évig az első osztályban szerepelt, így ez lesz a két csapat első másodosztályú mérkőzése. Utoljára 2011. április 9-én találkozott a két csapat, akkor az ETO Parkban 4-2-re a hazaiak győztek.

Vendéglátóink legutóbbi három bajnokijukat elveszítették, ellenben mi az utóbbi két találkozót kapott gól nélkül nyertük meg. Elmondhatjuk, hogy jó passzban vagyunk, ezt a sorozatot kívánjuk folytatni. Ehhez ugyanolyan fegyelmezett játékot kell nyújtanunk, mint azt már többször is megtettük. A győzelmi kényszer nem rajtunk van, s ha „okosan” játszunk, ezt ki is lehet használni. A tabellán csupán négy pont, ám nyolc helyezés van a két csapat közt. Ekkora differencia azonban hét forduló után nem lehet mérvadó.

Ami a keretet illeti, Molnár Róbert egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott az MLSZ Fegyelmi Bizottságától a Mosonmagyaróvár ellen kapott piros miatt, így ő kihagyja a mai találkozót. Rajta kívül nincs több hiányzó, valamennyi játékosunk egészséges.

A mérkőzés 18.00 órakor kezdődik, a játékvezető Takács János lesz.

Élő közvetítés