2020. április 9. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Esély a javításra

11.27.

Esély a javításra

Sokáig nem kesereghetünk a vasárnapi Nyíregyháza elleni vereséget követően, ugyanis ismét hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Liga NB II.-ben. A 11. játéknapot már a bajnoki rajtnál a mai napra halasztotta az MLSZ Versenybizottsága, amikor is a Dorog vendégeként lépünk pályára.

Soros ellenfelünk régi-új vezetőedzővel, Németh Szabolccsal vágott neki a szezonnak. Az előző bajnokságban a 14. helyen zárt a Komárom-Esztergom megyei alakulat. A nyári átigazolási időszakban nagy volt a fluktuáció a keretben, hiszen tizenkét játékos érkezett, s kilenc távozott. Két nagyszerű győzelemmel kezdték a bajnokságot, hiszen előbb hazai pályán a Vasas ellen, majd Nyíregyházán szerezték meg a három pontot. Ezt követően hullámvölgybe kerültek, hiszen három vereség és egy döntetlen következett. Nagy meglepetésre Gyirmóton ismét nyertek a piros-feketék, azonban ezt követően újból három vereség következett. Sokan már kongatták a vészharangot, ám ha nem is poraiból, de feltámadt a Dorog. Zsinórban négyszer tudta győztesen elhagyni a játékteret, sőt Ajkáról is ponttal távozott. Vasárnap azonban nem sikerült tovább folytatniuk a remek sorozatukat, ugyanis hazai pályájukon szenvedtek vereséget a Tiszakécskétől. A két gólfelelősükön – Délczeg Gergely és Paudits Patrik egyaránt hét találatnál jár – kívül Albert Ádám és Takács Péter neve lehet ismerős szurkolóink számára.

Akárcsak a Dorognak, úgy nekünk is megszakadt vasárnap az öt mérkőzés óta tartó veretlenségi szériánk. Soha nem jön jókor egy vereség, de a Nyíregyháza ellen nem csak a három pontot veszítettük el, hanem azt is, hogy szabolcsi csapatot magunk mögött tartsuk a tabellán. Sok idő azonban nem maradt a búslakodásra, hiszen itt az újabb feladat. A játékosok közül mindenki egészséges, csak az ötödik sárga lapját begyűjtő csapatkapitányunk, Tisza Kálmán hiányzik majd ma eltiltás miatt.

A régmúlt egymás elleni eredményei nem a győzelmünket prognosztizálják, ugyanis a magyarfutball.hu statisztikája szerint még pontot sem szereztünk Dorogon. Épp itt az ideje!

A mérkőzés 13.00 órakor kezdődik, a játékvezető Rúsz Márton lesz.

Élő közvetítés