2022. október 3. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Elkezdtük a felkészülést

IMG_9460

Elkezdtük a felkészülést

Nem egészen három hét pihenő után ma délután újra edzést vezényelt labdarúgóinknak a szakmai stáb. Az Antal Gábor-Balogh Pál edzőpáros első foglalkozásán már nem vettek részt a nálunk kölcsönben lévők, ők egytől egyig visszatértek a korábbi csapatukhoz. Ezek szerint Berdó Péter (DVSC), Csirmaz István (Mezőkövesd), Pintér Norbert (Balmazújváros), Török Milán (Szombathelyi Haladás). Rajtuk kívül távozott Dedics Alex, Hajba Tamás, Kovács Olivér, Molnár-Farkas Tamás (Kisvárda), Pantovic Nikola és Rokszin Ádám (ETO FC Győr).

Jövőre is nálunk szerepel Balogh Miklós, Gazsi Tamás, Kenderes Zoltán, Olasz Dénes, Papp Szilárd, Tóth Balázs és Tóth László. Az első kerethez tartozó négy fiatal (Csáki Kálmán, Földi Marcell, Horgosi Donát, Kánya Norbert) mellett további utánpótláskorú labdarúgók is velünk készülnek, igyekeznek bizonyítani, hogy a felnőttek között is lehet rájuk számítani. Aláírta szerződését az első új játékosunk is, Katona György nálunk folytatja pályafutását. A 29 éves középpályás legutóbb a Cigánd SE-ben játszott, de volt a Nyíregyháza Spartacus és a Kaposvári Rákóczi játékosa is

Mivel közel egy csapatra való játékos folytatja máshol pályafutását, így több próbázó is érkezett a mai napon. Sorsuk a héten, illetve a jövő héten dőlhet el.

Az első felkészülési mérkőzést július 5-én játsszuk, ekkor a szintén NB II-es Cegléd csapatát látjuk vendégül a Tiszaligeti Stadionban. További mérkőzések:

2017. július 8. szombat 11:00 Szolnoki MÁV FC – Cigánd SE … : …
2017. július 11. kedd 18:00 Szolnoki MÁV FC – Tiszafüredi VSE … : …
2017. július 13. csütörtök 18:00 Szolnoki MÁV FC – Szigetszentmiklósi TK … : …
2017. július 15. szombat 11:00 Békéscsaba 1912 Előre – Szolnoki MÁV FC … : …
2017. július 22. szombat 11:00 Szolnoki MÁV FC – Szeged 2011-Grosics Ak. … : …
Élő közvetítés