2020. február 23. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Egy ponttal kellett beérnünk

ICS_2035

Egy ponttal kellett beérnünk

Túl vagyunk a 2017/2018-as Merkantil Bank Liga NB II. első szomszédvárak csatáján. Noha győzelmet nem hozott számunkra az összecsapás, azért egy ponttal gazdagabbak lettünk, de nézzük szépen sorjában, hogy mi is történt a mai találkozón.

Egyértelműen aktívabban kezdtük a mérkőzést, amit jól példáz az is, hogy néhány perc elteltével már fél tucat szögletnél jártunk. Az egyik alkalmával Olasz Dénes akrobatikus mozdulattal lőtt kapura, de ezúttal nem ünnepelhetett gólt. Jócskán feljegyezhettünk azonban ezt követően is hazai helyzeteket, de sem Kenderes Zoltán sem Farkas Aurél sem Olasz nem tudott változtatni az eredményen még a vendégek csak asszisztáltak a történtekhez és jobb híján csak rombolták a játékunkat. Érezhető volt a fölényünk az első félidőben, de sajnos a gólok számában ez nem mutatkozott meg.

A folytatásban kicsit magasabb fokozatra kapcsolt a Cegléd, de Nyilas lövése nem talált utat a kapunkba. Az 51. percben viszont Tóth László megtalálta a kapu felé vezető utat a vendég tizenhatoson belül, ám megállították. Tették mindezt szabálytalanul és most be is fújták… A labda mögé a sértett állt, és ha már ott volt, akkor magabiztosan értékesítette a büntetőt. Alig tíz perccel később kontratámadást építettünk, de egy rövid passzt követően lefülelték a labdát a vendégek és már csak szabálytalanul tudtuk megállítani az akciót. Megszólalt a síp és sajnos ezen az oldalon is a büntető területen belülre mutatott a játékvezető. Asztalos köszönte szépen a lehetőséget és egalizálta az állást. A 79. percben még feljegyezhettünk egy nagy lehetőséget, amit Tóth Laci és Olasz hozott össze, de sajnos be kellett érnünk a döntetlennel és a vele járó 1 ponttal.

A további eredmények alakulásának köszönhetően viszont így is a 4. pozícióba léptünk előre.  Innen várhatjuk és készülhetünk a Békéscsaba elleni rangadóra…

Élő közvetítés