2020. április 9. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Döntetlen a felkészülési találkozón

11.15_jó

Döntetlen a felkészülési találkozón

A válogatott szünetben sem maradt mérkőzés nélkül csapatunk. Délután az első osztályú Kaposvári Rákóczival játszottunk. A kezdőcsapatunkban ezúttal öt fiatal, saját nevelésű labdarúgónk (Csáki, Földi, Horgosi, Kotula, Kurdics) kapott helyet. Rajtuk kívül a sérüléséből felépült Csirmaz István és Tamás László is már az első perctől a pályán volt. A budapesti Bánka Kristóf Sporttelepen megrendezett találkozó alól a keretből hárman – Szabó Richárd, Tisza Kálmán és Vólent Roland – „felmentést” kaptak, még Ágoston Donát sérülés miatt nem lépett pályára.

Az NB I-es ellenfelünk az első játékrészben a „fényes” sorával állt fel. A mérkőzés ezen szakaszában is partiban tudtunk lenni riválisunkkal, igaz a 25. percben egy szöglet után megszerezték a vezetést. A második félidőben ugyan négy próbajátékos is szerepelt a zöld-fehéreknél, de nem csak emiatt sikerült olyan játékot produkálnunk, melyre joggal lehetünk büszkék. A 67. percben már közel jártunk a gólhoz, melyet végül is a 81. percben sikerült berúgnunk. Laczkó remek beadását a középen érkező Simon Attila öt méterről lőtte a hálóba.

– Nagyon örülök, hogy ez a mérkőzés megvalósult, köszönet érte a technikai vezetőnknek, hiszen így nem maradtunk meccs nélkül. Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk az NB I-es Kaposvár ellen. Kipróbáltunk olyat is, amit eddig nem, azok a játékosok is több lehetőséghez jutottak, akik eddig kevésbé. Azt gondolom, összességében elérte a célját a találkozó. – nyilatkozta Csábi József vezetőedző.

Szolnoki MÁV FC – Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (0-1)

Szolnok 1. félidő: Csáki – Csirmaz, Horgosi, Papp, Tamás L., Kotula – Szabó P. (Annus, 36.) Kovács O., Földi Kurdics – Rokszin. 2. félidő: Csáki – Csirmaz, Ágoston K., Tamás L., Bárdos, Nagy K. – Annus, Berdó, Tóth B., Laczkó – Simon. Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Simon, ill. Beliczky

Élő közvetítés