2023. október 1. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Belső védőt igazoltunk

08.29.

Belső védőt igazoltunk

Dr. Kardos Norbert személyében egy rutinos belső védő érkezett a tegnapi napon hozzánk. A 35 éves labdarúgó a szezont a Martfű csapatában kezdte, ahonnan két héttel ezelőtt távozott.

A nyári átigazolási időszak végének (augusztus 31. éjfél) közeledtével még „mocorognak” a piacon a csapatok és a játékosok. A múlt héten gyorsultak fel nálunk is az események. Dobler Szabolcs, aki a nyáron érkezett hozzánk, munkahelyi elfoglaltságokra hivatkozva jelentette be távozási szándékát. Egyúttal jelezte megyei III. osztályú Szolnok Fanatic SE-ben folytatja pályafutását.

Az érkezők oszlopba pedig Dr. Kardos Norbert neve került fel. A 35 éves belső védőnek ugyan nincs elsőosztályú mérkőzése (bár Kaposvárral szerepelt az NB I.-ben), közel kétszáz alkalommal lépett pályára az NB II.-ben, a DVSC-DEAC, a Gyirmót FC, a Mezőkövesd, a Kisvárda és a Tiszakécske együttesében. Amennyiben a labdarúgó papírjai rendben lesznek és szakmai stáb is úgy dönt, akár már holnap pályára léphet, amikor is a Hódmezővásárhely csapatát látjuk vendégül.

Élő közvetítés