2023. május 28. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Alapember

ICS_1868

Alapember

Ismételten sokat gondolkodtam, hogy ki is lehetne a legmegfelelőbb interjú alanyom a hétre. Védelmünk egyik oszlopos tagjával, csapatunk alapemberével (1925 játék perccel az idei szezonban legtöbb időt töltötte a pályán labdarúgóink közül) Papp Szilárddal beszélgettem pontszerzésről, pillanatnyi formáról, utazási praktikákról.

Sziszi! Hogyan telt a mai nap? Készültök már a soron következő összecsapásra?

– Igen, nagy erőkkel. A hétvégén megint elmaradt a meccsünk, ezért talán még egy fokkal jobban várjuk az összecsapást, mint egyébként. A mai napon dupla edzésünk volt, kellemesen elfáradtam.

Tudom, nem a legjobb kérdés, de mik az esélyek vasárnap?

Nagy választásunk nincsen, pontot vagy pontokat szeretnénk haza hozni. Mostanság sajnos nem úgy jöttek az eredmények, ahogy szerettük volna. Most sem lesz könnyű feladatunk, de muszáj javítani az eddigi eredményeinken.

Nem a szomszédba utaztok. Hogyan bírod a több mint négy órás utazást?

– Nem panaszkodom. Igyekszem pihenni mindig, zenét hallgatok. Sokat beszélgetünk a társakkal, így azért bírható a túra. Hazafelé azért három ponttal a zsákban boldogabban utaznánk, az biztos.

A szezon végére meddig juthat a csapat, mi lehet a realitás?

– Reméljük, hogy mihamarabb kijövünk ebből a negatív periódusból, ami mostanában jellemzett minket! Aztán fontos lesz, hogy az elmaradt mérkőzéseinket is eredményesen pótoljuk, és ha újra beindul a pontszerző gépezet a középmezőny reális cél lehet. Tudom nagyon rossz látni, hogy ősszel a harmadik pozícióból visszaestünk a tízedikig, de azért azt látni kell, hogy akkor igazán kedvezően alakultak számunkra a bajnokság eredményei. Bár azért örömömre szolgálna, ha egy kicsit feljebb kapaszkodnánk mi is.

– Otthon minden ok? Jól vagyok Pároddal?

– Igen, köszönjük. Kicsit mi is benne voltunk/ vagyunk ebbe a makacs influenzában, de gyógyulgatunk. Egyébként boldogság van teljes mértékben.

Ha fáj a torkotok ajánlom a házi pálinkával való gargarizálást. Ütős gyógymód.

– Köszi a tippet, lehet hogy megpróbáljuk.

Szorítok a hétvégén a sikeresebb folytatásért!

– Köszi Ádi! Minden erőnkkel azon leszünk!

Mester Ádám

Élő közvetítés