2024. április 30. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Nagy pofon Füzesgyarmaton

19.04.08.

Nagy pofon Füzesgyarmaton

Az NB III. Keleti csoport 22. fordulójában Füzesgyarmaton léptünk pályára. A rangadón – mivel a tabella éllovasát fogadta a negyedik helyezett – a bajnokság legrosszabb játékát nyújtva szenvedtünk négygólos vereséget.

A Gyöngyös elleni győztes kezdőcsapaton egy helyen változtatott a szakmai stáb, Kun László helyett Szabó Tamás kapott lehetőséget. Mindössze öt percig volt döntetlen a mérkőzés. Történt ugyanis, hogy a hazaiak első szöglete után Molnár-Farkas kiütötte Kis lövését, a kipattanót Toca szerette volna ismét kapura küldeni. A hazai játékos estében Székelyhez lőtte a labdát, aki 16 méterről tüzelt, s a hálóba tartó labdába kapusunk csak beleérni tudott, menteni nem. A 15. percben végezhette el a Füzesgyarmat a második szögletét, mely után ismét csak röviden sikerült felszabadítanunk. Villand a jobb oldalon megszerezte a labdát, majd az alapvonalról középre adott, ahol is Popescu két védőnk között fejelt a hálóba. A 46. percben tovább növelte előnyét a hazai csapat. Szintén szöglet után Toca csúsztatott a rövid sarokba. Már-már úgy tűnt véget ér a szenvedésünk, s mehetünk rendezni a sorokat, azonban Szabó Tamást a játékvezető kiállította. Történt mindez úgy, hogy mi rúghattunk szabadrúgást, és az ellenfél játékosával „kakaskodott”. A hazai labdarúgó sárgával megúszta…

A térfélcserét követően nem sokat kellet várni az újabb gólra. Ezúttal Kinczel használta ki, hogy védőink egymásra vártak, s lőtt az ötös sarkáról a rövid felsőbe. Az 59. percben született meg a piros-fehérek ötödik találata. Kinczel ezúttal az előkészítő szerepét vállalta magára. Az alapvonal és az oldalvonal találkozásától 5 méterre beadásra szánta el magát, s a középen érkező Popescu az ötös vonalán megelőzve kapusunkat fejelte a labdát a gólvonalon túlra. A 66. percben sikerült kozmetikáznunk az eredményen.  Tóth Benjámin szögletét középre fejelték ki a hazai védők, s a kipattanó labdát 17 méterről Tisza kapásból vágta a léc alá. Az hogy ezt követően már nem született újabb gól, csak a vendéglátóinkon múlt.

Van olyan, hogy egy napon semmi nem jön össze, ez a vasárnap nekünk most ilyen volt. Az ESMTK is botlott – Sényőn kapott ki – ám a Jászberény, mellyel szemben 7 pont volt az előnyünk a téli szünetben ezúttal sem hibázott, sorozatban aratott nyolcadik győzelmével átvette a vezetést a tabellán.

Élő közvetítés