2024. április 20. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

2020.11.13. Szolnoki MÁV FC – Gyirmót FC Magyar kupa mérkőzés

2020.11.13. Szolnoki MÁV FC – Gyirmót FC Magyar kupa mérkőzés

Új esemény történt!
90'+3

Vége a mérkőzésnek. Nyert a csapatunk. A legjobb 32 közé került a Szolnoki MÁV FC a MOL Magyar Kupában! Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

90'

3 perc lesz a ráadás. Mire leírtam a hosszabbítást Novák Csanád akkora gólt akasztott a vendég kapuba, hogy csak na. O is megpróbálta az utolsó percben, mint Szoboszlai és siker koronázta a kb. 25 méteres lövését.

85'

Közben cserék egymás után. Csapatunknál Bárdos és Kurdics érkezett Kotula és Szabó helyére. A vendégeknél Mayer Ádám és Nagy Kristóf le, helyükre érkezett Mayer Máté és Somogyi- Bakos Bence.

72'

Most mi reklamáltunk kezelést a büntető területen belül és a gyirmóti legénység nem látott semmit. Folytatódott a játék.

68'

Rusák a kapu szájában állva rosszul vette át a labdát és a gólvonalon gurult végig a labda. Éppenhogy, de megúszta a Gyirmót.

67'

Csere a csapatunknál: Kónya Márk váltotta Berdó Pétert.

59'

Szép támadás a csapatunktól, de az eredmény nem változott. Igaz Berdó gyanúsan tűnt el a tizenhatoson belül.

55'

Nagy Kristóf is begyűjtöttek első sárgáját.

52'

Kotula okozott nehéz pillanatokat egy röviden visszatett labdával, de megúszta a csapat a meleg szituációt.

47'

Tisza Kálmán is begyűjtött egy sárgát. A szabadrúgást biztos kézzel fogta hálóőrünk.

46'

Óriási lehetőség a vendégek előtt, de Molnár-Farkas védett hatalmasat. Nem kis bravúr volt.

46'

Folytatódik a mérkőzés. Csere nem volt egyik csapatban sem.

45'

Vége az első játékrésznek. 0-0-ás eredménnyel mehetnek a csapatok a szünetre.

41'

Gyirmóti beadás, majd egy megpattanó labda. Mi határozottan állítjuk, hogy testen pattant, a vendégek pedig kezét láttak. Mindenesetre folytatódik a játék.

39'

Csertői Aurél is hasonlóan furcsa körítéssel kap sárgát. Ebben is döntetlen a mérkőzés.

34'

Nagy Kristóf maradt le egy középre passzolt labdáról néhány cm-rel. Nagy helyzet volt.

30'

Érdekes szituáció zajlott le a pályán. A szolnoki edző, Csábi József játékosát dorgálta, majd a partjelző hívására a játékvezető kifutott a kispadhoz és sárga lapot mutatott fel vezetőedzőnknek.

24'

2 az egyben vezetett kontrát a Gyirmót, de Tamás László rutinja és a támadó figyelmetlensége véget vetett a helyzetnek.

15'

Csirmazt rúgták fel a büntető területen belül és büntetőt ítélt a játékvezető. Novák Csanád állt a labda mögé, de ezúttal Rusák Edvárd hárította játékosunk lövését. Maradt a 0-0-ás döntetlen.

10'

Gyorsan egymás után egy' egy sárga. Előbb Vogyicska a vendégektől, majd Kovács Olivér a hazaiaktól gyűjtötte be a színes kártyákat.

5'

Szabó Balázs vágták fel a tizenhatos sarkánál, de a síp nem szólalt meg.

4'

Az első percekben jobbára a Szolnok passzolgatott, de egy Rokszin szöglet után Kovács Olivér fejese már lehetőségnek fel is jegyezhető.

1'

Elkezdődött a mérkőzés. Csapatunk piros, míg a vendégek sárga szerelésben játszanak.

0'

A következő összeállításban kezdjük a mai mérkőzést: Molnár-Farkas- Csirmaz, Szekszárdi, Kovács, Tamás, Kotula- Rokszin, Tisza, Berdó- Szabó, Novák

0'

Már javában zajlik a bemelegítés mind a két oldalon. Furcsa érzése van az embernek az üres lelátókat nézve a tegnapi fantasztikus foci siker után, amivel a válogatott ajándékozta meg az országot. Bár abszolút nem lehet azt mondani, hogy remek idő van, mégis mindenki nagy lelkesedéssel és jó kedvel készül a mérkőzésre. Fantasztikus sport a labdarúgás, rengeteget tud adni az embereknek.

0'

Tisztelettel Köszöntöm Kedves Olvasóinkat! A mai Magyar kupa mérkőzésen a Gyirmót csapatát fogadjuk. A jelenlegi vírushelyzet sajnos nem teszi lehetővé, hogy nézők előtt lehessen megrendezni a találkozót, de minden fontos pillanatot igyekszünk Önökkel megosztani a mai közvetítés során is.

Élő közvetítés