2024. június 20. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Túl az első felkészülési mérkőzésen

IMG_0165

Túl az első felkészülési mérkőzésen

Tegnap délután lejátszotta alakuló csapatunk első nyári felkészülési mérkőzését. A tavalyi keretből csak a fiatal, sajátnevelésű labdarúgóink (Ágoston, Csáki, Földi, Horgosi és Kánya) maradtak, így Tóth Tibornak a júniusban kinevezett vezetőedzőnek teljesen az alapokról kell építkeznie.

A lassan két hete edzésben lévő labdarúgók pénteken mérkőzésen is bizonyíthatták, hogy érdemes bennük gondolkodnia a szakmai stábnak. A megye első osztályban szereplő Csépa együttese volt az ellenfél. Az első félidőben négyszer is betaláltunk a vendégek kapujába, még a második játékrészben mindössze egyszer jutattuk át a labdát a gólvonalon. Mivel a csépai játékosok nem találtak be Csáki Kálmán kapujába így ötgólos sikerrel kezdtük a felkészülési találkozók sorát. Folytatás szerdán 11.00 órakor a már nagyobb játékerőt képviselő, velünk együtt a másodosztálytól búcsú Szeged-Grosics Akadémia ellen.

Szolnoki MÁV FC – Csépa KSE 5-0 (4-0)

Szolnok, 1. félidő: Csáki – Háda, Ágoston, Horgosi, Huszti – Tisza – Nádházi, Karacs, Rosta, Kánya – Annus. 2. félidő: Csáki – Sitku, Gólya, Pataki, Vincze – Banka, Kiss Cs., Laczkó, Kotula – Kovács T., Nagy R. Vezetőedző: Tóth Tibor.

Gólszerző: Annus (3), Tisza, Nagy R.

Élő közvetítés