2018. december 19. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Téli szerzeményünk: Erik, a Viking

IMG_0080

Téli szerzeményünk: Erik, a Viking

– Remélem nem haragszol a cím miatt, de az első mérkőzésen, melyen láttalak itt játszani – Békéscsaba elleni edző meccs – csettintettem egy nagyot és azt mondtam, hogy ez már igen! Na, ez a pali, aztán odateszi magát minden helyzetben és nem igen félti magát egy-egy kemény ütközésnél vagy belépőnél. Tényleg ilyen keményen űzöd mindig?

– A cím tetszik, köszönöm. A játékfelfogásom tényleg ilyen kemény, bár azért nem csak egy romboló játékosnak tartom magam, azonban ha szükséges épp úgy építeni is tudok, de tény, hogy testfelépítésem lehetővé teszi, hogy férfiasan beleálljak az ütközésekbe.

– Beilleszkedtél már?

– Jó úton haladok, egyre otthonosabban érzem magam itt, Szolnokon. A belváros közepén sikerült lakáshoz jutnom, ennek is örülök. A csapattal minden nap új élményeket élek meg, ezek összekötnek bennünket folyamatosan, bár az első bajnoki siker még várat magára.

– És az mikor jön?

– Nagyon remélem, hogy a hétvégén már megünnepelhetjük. Tudod Ádám, épp úgy lefelé is igaz, mint felfelé, ha elindul a szekér… De őszintén bízok benne, hogy a soron következő bajnokin végre pontnak, pontoknak örülhetünk majd.

– Kívánom, hogy úgy legyen, mert tény, a szolnoki publikum már böjtöl egy ideje, de tudod mit Erik? Rajtam nem fog múlni, ígérem. Amíg be nem rekedek, hangosan szurkolni fogok Nektek.

– Köszönjük szépen.

– Egyébként érzel különbséget a másod és harmadosztály között?

– Természetesen. Ez a liga már teljesen más. Itt a legtöbb helyen már nagyon profi körülmények között dolgozhat az ember, szinte mással nem is kell törődnie, csak a labdarúgással. Itt, Szolnokon is rendkívül jó feltételek között készülhetünk, elég komoly az infrastruktúra. Az edző pályák, a főépület, a stadion. Mind egyértelműen remek atmoszférát teremtenek egy labdarúgónak, de ez persze önmagában kevés lenne. A kemény munka legalább ilyen fontos és remélem ez most már pozitív eredménnyel is párosulni fog.

– Ha éppen nem a pályán vagy a kondiban töltöd az idődet, mivel foglalatoskodsz?

– Mivel a párom Budapesten él, ezért sokszor szabadidőmben utazok hozzá vagy épp Ő jön és akkor romantika van 1000-rel. Egyébként egy jó filmet szívesen megnézek, ha időm engedi, akár otthon a négy fal közt vagy a barátokkal a moziban. És azért az Xboxot sem vetem meg, nem hiszed el, de ott is csapatom a focit.

– Akkor a virtuális és való világban is győzelmeket kívánok neked! Most hétvégére is! Hajrá Szolnok!

– Ohh, köszönöm szépen. Tényleg rajta leszek/leszünk az ügyön. Hajrá MÁV!

Mester Ádám

Élő közvetítés