2019. február 21. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Táborzárás vereséggel

IMG_0069

Táborzárás vereséggel

A szombati mérkőzéssel ért véget csapatuk számára a sárvári edzőtábor. Zárásként az NB III. Nyugati csoport harmadik helyezettje ellen léptünk pályára. A találkozó helyszínéül a csákvári műfüves pálya szolgált. Az első helyzet előttünk adódott az első percben, azonban Tóth Lászlónak nem sikerült gólt szerezni.  Nem úgy riválisunknak a 24. percben. Ekkor Beke 18 méterről nagy erővel lőtt a léc alá, egy pécsi kontra végén. A 40. percben összejött az egyenlítés. Pantovic szögletére Olasz Dénes érkezett, s fejelt a piros-feketék kapujába.

A térfélcserét követően is jó iram jellemezte a találkozót. Mindkét csapat előtt adódott lehetőség, a 70. percben a Pécs gólra is tudott váltani, ismét Beke Péter volt eredményes. A hajrában több alkalommal is helyzetbe kerültünk, de ezek sajnos kimaradtak. Végül tíz emberrel fejeztük be a mérkőzést, miután Farkas Aurélt második sárga lappal a 89. percben a játékvezető kiállította.

A bajnoki rajtig még egy felkészülési mérkőzésen lépünk pályára. Jövő hét szombaton Mezőkövesdre utazunk.

Pécsi MFC – Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-1)

Szolnok: Gazsi – Molnár (Berdó, 68.), Horgosi, Balogh M. (Papp, 46.), Földi – Farkas, Kenderes – Jasarevic (Kánya, 76.), Pantovic (Katona, 68., Bonivárt, 76.), Tóth L. (Nyerges, 76.) – Olasz. Vezetőedző: Balogh Pál.

Gólszerző: Beke (24.), Beke (75.), ill. Olasz (40.)

Élő közvetítés