2023. február 1. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Szegeden lépünk ma pályára

03.03.

Szegeden lépünk ma pályára

Tizenegy veretlenül megvívott találkozó, majd két egymás utáni vereség után a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesével mérkőzünk meg ma a Merkantil Bank Liga NB II. 27. játéknapján.

Vendéglátónk vasárnap hat mérkőzés után szerzett ismét három pontot, méghozzá a Siófok vendégeként. A télen nem volt igazán nagy mozgás a játékoskeretükben, ellenben a vezetőedzői poszton váltottak a szegediek, Dobos Barna helyett már Vukmir Dragan a szakmai munka első számú irányítója. Az új edző első sikere volt tehát a hétvégi, ráadásul először sikerült ebben a bajnokságban három góllal is megterhelniük az ellenfél hálóját. Jelen pillanatban 29 pont áll a nevük mellett, így a tabella 15. helyéről várhatják a mai összecsapást.

Ami csapatunkat illeti – az utóbbi két találkozót leszámítva – nincs okunk különösebb panaszra a szerzett pontokat tekintve. Tíz egységgel több van a nevünk mögött, mint mai riválisunknak, s reményeink szerint ez a távolság megmarad a két csapat között este nyolcóra után is. Ehhez persze ugyanolyan fegyelmezett és koncentrált játékra lesz szükség, mint amit bajnokság nagyobb részében nyújtottunk. Legutóbbi találkozónkat az utolsó utáni pillanatban, egy pontrúgást követően veszítettük el, ráadásul két alapemberünk sem léphet ma pályára. Kapusunkat, Molnár-Farkas Tamást a találkozó lefújása után állította ki a játékvezető, két mérkőzésre szóló eltiltását kapott. Tamás László – védelmünk egyik oszlopa – pedig szezonbeli ötödik sárga lapját gyűjtötte be, így ő sem lesz az utazó keret tagja.

Hosszú ideje a Szeged elleni bajnoki mérkőzés kapcsán le kell írni, hogy ők a mumusaink. Legutóbb 2012. szeptember 29-én sikerült őket legyőznünk… Talán ma…

A mérkőzés 18.00 órakor kezdődik, a játékvezető Veizer Roland lesz.

Élő közvetítés