2024. március 4. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Sok munka vár még ránk

IMG_0181

Sok munka vár még ránk

Második felkészülési mérkőzésünket játszottuk le a mai napon. Ezúttal az előző szezonban még szintén NB II-es Szeged együttesét fogadtuk. Azonban még nálunk a keret teljesen átalakul, addig a vendégek javarészt együtt tartották az állományt, sőt Máté János és Oláh Gergő személyében két rutinos játékossal erősítettek.

Az első félidőben teljesen egyenrangú partnerei voltunk az „osztálytársunknak”, sőt Kánya előtt adódott az első igazán említésre méltó lehetőség is. A 28. percben kapitális hibánkat használták ki a szegediek, ám egy perccel később már Annus Adrián találatával ki is egyenlítettünk. A 36. percben Máté János végezhetett el ígéretes helyről szabadrúgást, melyet értékesített is.

A térfélcserét követően rövid idő alatt három védelmi hibát sem tudtunk kihasználni, majd a 61. percben Máté János volt ismét eredményes a szegedi oldalról. Hat perccel később Háda Zoltán szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd a balösszekötő helyéről, 17 méterről lövésre szánta el magát. A próbálkozását blokkolták, a játékszer Nagy Richárd elé került, aki higgadtan gurított az ötös sarkáról a kapuba. Ezzel mára el is lőttük a puskaporunkat, sőt… Tíz perc alatt háromszor is a hálóból kellett kiszednie Csáki Kálmánnak a labdát, így végül négygólos vereséget szenvedtünk.

A folytatásban sok munka vár még a csapatra, hogy a 2018/2019-es NB III-as bajnokság Keleti csoportjában eredményesen szerepeljen.

Szolnoki MÁV FC – Szeged-Grosics Akadémia 2-6 (1-2)

Szolnok, 1. félidő: Kormos – Ágoston (Háda), Csendes, Horgosi, Valkovszki – Tisza, Karacs – Magos, Laczkó, Kánya – Annus. 2. félidő: Csáki – Háda, Gólya, Huszti, Vincze – Vadas (Sitku), Karacs (Földi) – Nádházi, Nagy R., Tóth O. – Kovács T. Vezetőedző: Tóth Tibor.

Gólszerző: Annus, Nagy R., ill. Máté (3), Molnár, Zádori, Bitó

Élő közvetítés