2020. május 28. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Revansra készülünk!

ICS_2394

Revansra készülünk!

Az NB III. Keleti csoport 19. fordulójában a Nyírbátor együttesét fogadjuk a Tiszaligeti Stadionban. Van miért visszavágnunk, ugyanis az ősszel vereséget szenvedtünk tőlük. Más kérdés, hogy azt a találkozót végül nyolc mezőnyjátékossal fejeztük be…

Mai ellenfelünk a 7. helyen áll a tabellán. Nyolc győzelem mellett hétszer kaptak ki, még háromszor játszottak döntetlent. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei együttes érdekes módon idegenben szerepel jobban. Ezt bizonyítja, hogy hazai pályán kilenc találkozóból mindössze kilenc pontot gyűjtött, még idegenben ennek pontosan a dupláját. Ötször is sikerült „rossz vendégnek” bizonyulniuk, többek között Jászberényben is győzelmet szereztek, legutóbb pedig Egerben arattak magabiztos győzelmet. Igaz, ezt követően hazai pályán a DEAC-tól kaptak ki 3-0-ra… Hullámzó tehát a Nyírbátor teljesítménye, mely együttes keretében két rutinos labdarúgó található. Katona György – tavaly még szolnoki színekben szerepelt – tíz góljával a csoport góllövőlistáján a harmadik helyét foglalja el, még Müller Zsolt a védelem egyik oszlopa.

Ami csapatunkat illeti a tavaszi nyitányon Putnok ellen hazai pályán elszenvedett vereséget egy nagyon fontos győzelem követte Tiszaújvárosban. Sérülése után ugyan a héten már együtt edzett a csapattal Kun László, ám hárman eltiltás miatt biztosan kihagyják a mai mérkőzést. Nádházi Ákos három mérkőzésre szóló eltiltását – a meghallgatását követően – kedden helyben hagyta az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, így a szélsőnk még nem léphet pályára. Az előző fordulóban a két belső védőnk Horgosi Donát és Papp Szilárd is begyűjtötte ötödik sárga lapját, így mindketten a lelátóról szurkolhatnak társaiknak.

A mérkőzés 15.00 órakor kezdődik, a játékvezető Kulcsár Katalin lesz.

Élő közvetítés