2020. március 28. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Pontszerzés szándékával

ICS_5196

Pontszerzés szándékával

Végre ismét hazai pályán léphet pályára együttesünk. A 2018-ban először, ugyanis  a télies időjárási viszonyok miatt mind a Szeged 2011, mind a Sopron elleni bajnoki találkozónk elmaradt. Ma délután a tabella negyedik helyén álló WKW ETO FC Győr együttesét fogadjuk a Tiszaligeti Stadionban.

Ellenfelünk is azon csapatok közé tartozik, ahol az idény közben edzőt váltottak. Az NB III-as bajnoki címet még Bekő Balázzsal szerezte meg a Győr, s vele is kezdték a Merkantil Bank Liga NB II. küzdelmeit, azonban a 10. fordulót követően már Szentes Lázár felel a szakmai munkáért. A váltásnál a 15. helyen állt a győri együttes a tabellán, az új vezetőedzővel nyolc győzelem mellett négy döntetlen és három vereség a mérlegük. A zöld-fehérek játékoskerete több első osztályt megjárt labdarúgóval rendelkezik, Debreceni András, Gyagya Attila, Magasföldi József, Szatmári Lóránd és Zamostny Balázs, hogy egy párat említsünk. A szolnoki szurkolóknak nem kell bemutatni a nyáron győri mezre váltó Rokszin Ádámot, aki hét szezonon keresztül volt játékosunk.

Ami csapatunkat illeti, vasárnap véget ért a böjt. Hét nyeretlen találkozót követően újra győztesként hagytuk el a pályát. Játékosaink mindent megtettek, hogy a Mosonmagyaróvár ellen begyűjtsék a három pontot, s végre siker koronázta törekvésüket. Az ősszel Győrben 0-0-s döntetlent értünk el. Célunk ma sem lehet más, mint tovább növelni pontjaink számát, s minél messzebb eltávolodni a veszélyes zónától. Nagyon sűrű a mezőny, hiszen a mai riválisunktól, aki az élmezőny tagja nyolc pont távolságra vagyunk, akárcsak a 18. helyen, kieső helyen álló Mosonmagyaróvártól.

Eltiltás miatt senki nem fog hiányozni, azonban sérülése miatt Katona György és Magyar Bence biztosan nem lép pályára.

A találkozó 16 órakor kezdődik, a játékvezető Csonka Bence lesz.

Élő közvetítés