2020. augusztus 3. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Nézők nélkül a Csákvár ellen

03.14.

Nézők nélkül a Csákvár ellen

Az új koronavírus-járvány miatti intézkedések okán a Merkantil Bank Liga NB II. 28. fordulójának valamennyi mérkőzését is zárt kapuk mögött kell megrendezni, így a mai Csákvár elleni találkozónkra sem jöhetnek be nézők a Stadionba.

Ellenfelünk, akárcsak mi, ötször léptek pályára az idén. A telet a negyedik helyen töltötték, s ebből a pozícióból várhatják az egymás elleni találkozónkat is, köszönhetően annak, hogy a legutóbbi két mérkőzésüket (Siófok idegenben, Szeged-Csanád otthon) megnyerték. A Fejér megyei csapat keretében a téli átigazolási időszakban nem történt nagy változás, mindössze egy labdarúgó, Szabó Norman érkezett, ugyanakkor négyen távoztak. A Puskás Akadémiával kötött kooperációs szerződés keretében több tehetséges fiatal is pályára lép náluk hétről-hétre, hogy ezúttal közülük kik lesznek ma Visinka Ede csapatának tagjai az még a jövő zenéje.

Ami csapatunkat illeti, nagyszerű tavaszi szezont produkál. Öt mérkőzésből kilenc pontot gyűjtöttünk. Két sikerünket idegenben értük el, Gyirmótról és Győrből hoztuk el a három pontot. A szegedi pontszerzésünkön kívül az idei két hazai találkozónkon is (Haladás és a Siófok ellen) döntetlent játszottunk. Eltiltás és sérülés miatt ezúttal sem fog hiányozni senki, így Csábi József vezetőedző az általa legjobbnak vélt 11-et küldheti pályára.

Ez lesz a két csapat jubileumi, tizedik bajnoki mérkőzése. Az eddigi kilenc találkozóból ötször(!) szenvedtünk vereséget, kétszer döntetlen játszottunk és mindössze kétszer sikerült legyőznünk a Csákvár együttesét. Érdekesség, hogy az első sikerünket az első találkozón, még a másodikat pont az ősszel, Csákváron értük el.

A mérkőzés 17.30 órakor kezdődik, a játékvezető Rúsz Tamás lesz.

Élő közvetítés