2023. május 28. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kétszer is vezettünk, mégis kikaptunk

05.10.

Kétszer is vezettünk, mégis kikaptunk

A Merkantil Bank Liga NB II. utolsó előtti fordulójában Békéscsabán lépett pályára együttesünk. A lila-fehérek elleni találkozón Bárdos góljával már a 3. percben előnyhöz jutottunk, azonban bő negyedórával később már 1-1-et mutatott az eredményjelző. Paudits Patrik szerzett gólt a hazaiaktól. A játékrész vége előtt nem sokkal Kotula remek beadását Novák fejelte a hálóba, így előnnyel mehettünk a szünetre.

A második félidő közepén ismét egyenlítettek a házigazdák, a csereként beállt Gránicz volt eredményes, majd a 83. percben – mint később kiderült – a győztes találatot is megszerezték. Jobb oldali szöglet után Fazekas egy lépésről lőtt a hálóba.

Öt mérkőzés után talált ismét legyőzőre csapatunk. Az utolsó fordulót a 10. helyről várhatjuk, vereségünk mellé a többi találkozó eredménye is kedvezőtlenül alakult számunkra. A tabellán négy egyaránt 54 ponttal álló csapat közül a kevesebb győzelem, illetve a gólarány miatt csúsztunk vissza a 7. helyről. Ez utóbbi pozíció azonban a vasárnapi, Csákvár elleni győzelmünkkel, valamint a többi csapat „hibájával” még elérhető.

Kép: beol.hu

Élő közvetítés