2021. április 13. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Ismét egy bajnokaspiráns

03.07.

Ismét egy bajnokaspiráns

A Merkantil Bank Liga NB II. 28. fordulójában a Vasas FC csapatát látjuk vendégül a Tiszaligeti Stadionban. A vendégek remek formában vannak, az idén még veretlenek, hat mérkőzésükből ötöt megnyertek, csak a Haladás vendégeként játszottak döntetlent.

Az NB I-től tavaly búcsúzú Angyalföldi gárdának nehezen indult a másodosztály, hat forduló után menesztették Bene Ferencet, a 7. fordulóban megbízott vezetőedzőként Tóth András irányított, majd Schindler Szabolcs érkezett. Az új tréner első három találkozójából egy pontot szereztek – éppen ellenünk – azóta viszont a megszerezhető 51 pontból 44-et (!) gyűjtöttek be. A jó szereplésüknek, illetve a DVSC hullámvölgyének köszönhetően a 27. forduló után az élre álltak a piros-kékek. Télen öt peremember távozott kölcsönbe keretükből, még az NB I-es Mezőkövedtől visszatért Berecz Zsombor.

Ami csapatunkat illeti, három vereség után igyekszünk visszatérni a helyes vágányra. A DEAC ellen „siklott ki” tizenegy mérkőzés után először a szerelvényünk, majd hiába vezettünk a Gyirmót ellen, illetve fordítottunk a mumus Szeged-Csanád otthonában, végül mindkét találkozón pont nélkül maradtunk. Nem ígérkezik könnyű feladatnak egy jó erőkből álló Vasas ellen pontot, pontokat szerezni, de nem lehetetlen. Ehhez mindenkinek a maximumot kell nyújtania. Eltiltás miatt Molnár-Farkas Tamás, még sérülés miatt Tóth Benjámin és Vólent Roland nem léphet ma pályára.

A mérkőzés 14.30 órakor kezdődik, a játékvezető Solymosi Péter lesz.

Élő közvetítés