2024. július 24. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Hibáinkat könyörtelenül kihasználták

IMG_9489

Hibáinkat könyörtelenül kihasználták

Második felkészülési mérkőzésünket játszottunk szombaton. Ellenfelünk ezúttal az NB I-es Mezőkövesd volt, mely csapat a jövő héten már bajnoki pontokért küzd, még mi a felkészülés kellős közepén járunk. A 34. percben szerezte meg a vezetést a vendégcsapat, Gohér beadása szállt át a védőink fölött, s a hosszú oldalon érkező Vadnai fejelt a hálóba. A 42. percben Kenderes vette észre a beinduló Katonát, pontos átadását a nyári új igazolásunk átvette, majd a 16-os vonaláról a kimozduló Tujvel mellett a hálóba gurított. Nem sokáig örülhettünk az egyenlítésnek, ugyanis egy perccel később Horgosi szabálytalankodott Novákkal szemben a 16-oson belül, a játékvezető pedig büntetőt ítélt, melyet Strestik értékesített.

A térfélcserét követően ismét a mezőnyjáték dominált. Az 53. percben Földi elől kézzel vitte el a labdát kövesdi védő, azonban a játékvezető ezúttal nem ítélt 11-est. A játékrész közepén két perc alatt két védelmi hibánkat használta ki könyörtelenül ellenfelünk, így a 73. percben háromgólos lett a hátrányunk. A hátralévő időben már nem született újabb gól, így 4-1-es vereséget szenvedtünk.

A jövő héten három találkozón is pályára lépünk. Kedden a Tiszafüredet, csütörtökön a Balassagyarmatot fogadjuk, még szombaton az „osztálytárs” Békéscsaba otthonában lépünk pályára.

Szolnoki MÁV FC – Mezőkövesd Zsóry FC 1-4 (1-2)

Szolnok: Gazsi (Hrabina, 46.) – Molnár R., Horgosi (Balogh M., 46.), Papp, Földi (Kovács T., 70.) – Tóth B. (Kiss K., 60.) – Katona (Kánya, 70.), Farkas (Pintyi, 46.), Kenderes, Jasarevic (Magyar, 40.) – Angyal. Vezetőedző: Balogh Pál.

Gólszerző: Katona, ill. Vadnai, Strestik (11-esből), Szalai, Farkas

Élő közvetítés