2021. január 21. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Döntetlen a matinén

07.18.

Döntetlen a matinén

A nyári első idegenbeli felkészülési mérkőzést játszottuk szombat délelőtt. Az előző szezonban még a Merkantil Bank Liga NB II.-ben szereplő, ám onnan kieső Duna Aszfalt TLC együtteséhez látogattunk. Rosszul indult számunkra a találkozó két szempontból is. A hazaiak már a harmadik percben megszerezték a vezetést, majd a 8. percben kényszerű cserét kellett végrehajtanunk, miután Rokszin Ádám térdsérülést szenvedett. A jó iramú játékrészben mindkét támadónk előtt a 15. percben Vólent előtt adódott helyzet, majd a23. perelpuskázták azokat. A hazaiak a 26. percben kihasználták újabb védelmi megingásunkat, ám a 36. percben Bárdos Bence szabadrúgásgóllal szépített.

A térfélcserét követően öt percen belül sikerült egyenlíteni, azaz elmondható, hogy a második félidőt mi kezdtük jobban. A hátralévő közel negyven percben egyik csapat sem tudott gólt szerezni, így döntetlennel ért véget a mérkőzés.

– Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, a jó erőkből álló és az utóbbi évek legjobb igazolásait produkáló Tiszakécskével. Az első negyedórában nem igazán találtuk a ritmust, a hazaiak ránk tudták erőltetni az agresszív stílusukat. Sajnos ezalatt az időszak alatt kaptunk két, nagyon buta gólt. Futottunk az eredmény után, de azt láttam, hogy a második félidőben már kimondottan az történt amit mi akartunk. Sikerült kiegyenlítenünk, de akár a győzelmet is megszerezhettük volna. Természetesen az eredmény is számít ebben az időszakban is, de azt kell hogy mondjam, hogy ez már egy fokkal jobb volt, mint az előző két mérkőzés. Természetesen bizakodó vagyok. Sajnos Rokszin Ádámnak van egy térdsérülése – reméljük nem súlyos – de ezek nem kellenének a jövőben. – értékelte a látottakat a lefújás után Csábi József vezetőedző.

Duna Aszfalt TLC – Szolnoki MÁV FC 2-2 (2-1)

Szolnok: Molnár-Farkas (Csáki, 46.) – Tajti (Sitku, 62.), Horgosi, Kovács O., Tamás L. (Kónya, 46.), Bárdos – Rokszin (Tóth B., 8.), Tisza (Iván, 78.), Szabó B. (Kotula, 46.) – Vólent (Csirmaz, 62.), Novák (Kanálos, 85.). Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Zádori (3.), Nyilas (26.), Bárdos (36.), Kónya (50.)

Élő közvetítés