Szolnoki MÁV FC
hivatalos weboldala

Kedves Szurkoló, kedves Szolnoki MÁV Klub Tag!

Köszönettel vettük érdeklődésedet a Szolnoki MÁV relikviák webshop-ja iránt, árainkat úgy állapítottuk meg, hogy elérhetőek legyenek számotokra, így mint szurkolók a weben 20% kedvezménnyel tudtok vásárolni, de szemben a jegy árakkal némi bevételt is jelentsenek a klub számára, hiszen erre is figyelnünk kell!

A relikviák kitűnő ajándékok az ismerősöknek, és persze magadnak is, hogy így még jobban a kedvenc csapathoz tartozzatok!

Szurkolói rendeléseteket a következő módon tudjátok leadni:
1.) A vásárláshoz regisztráljatok be a regisztrációs felületen (link a jobb felső sarokban). A későbbiekben, ha újra visszatértek, már csak a belépned kell a regisztrációnál rögzített felhasználói névvel és a jelszavaddal. Jegyezd meg ezeket!
Itt adjátok meg a kért elérhetőségeket, hogy el tudjunk érni benneteket.

2.) Keressétek meg azt a terméket ami érdekel, és kattintsatok rá, ha nagyítani szeretnétek a képet

3.) Ha tetszik a termék, akkor kattints a kosárba gombra, egyszerre persze több terméket is tudsz rendelni, ezt mind gyűjteni fogja a kosár

4.) Az árak HUF-ban Áfa-val értendők, és a Tisza-Ligeti Stadionban történő áruátvételre vonatkozik, tehát szállítási költséget nem tartalmaznak

5.) Miután elküldted a vásárlást, pár napon belül mi pontosítunk veled telefonon az átvétel számodra is megfelelő időpontját.

Szolnoki MÁV Klub tagként, belépés után a profilodban add meg a tagsági kártyád számát is,
erre további kedvezményt fogsz kapni!
(Szolnoki MÁV Klub tag, csak igazolt játékos, vagy a klub alkalmazottja lehet.)

Hajrá Szolnok, Hajrá MÁV!

Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum Powered by bPortal